• Copy of High end gaming

Greencom-datorer är designade och byggda specifikt för att maximera spelprestanda. Alla Greencom-datorer är sammansatta av de senaste komponenterna på marknaden, kombinerat med unika och futuristiska design som kännetecknas av RGB-belysning. Belysningen styrs antingen med knappar på själva datorn eller medföljande mjukvara, så du kan välja om du vill ha fullt med olika ljuskombinationer, eller om du bara vill ha det helt mörkt.

Med en Greencom PC får du bra kyllösningar som minimerar brus, samtidigt som du håller datorn sval. Detta hjälper till att förlänga livslängden och förbättra stabiliteten hos PC-komponenterna, förutom att undvika störande fläktljud. Fläkthastigheten anpassas automatiskt efter komponenternas temperatur och du får även möjlighet att justera detta själv.

Våra Greencom-maskiner är byggda för dig som vill kunna uppgradera din PC vid ett senare tillfälle. Vi utrustar våra maskiner med de senaste tillgängliga chipseten. Om du vill uppgradera några av komponenterna inom ett par år är detta en stor fördel!

Alla våra datorer kommer förinstallerade med Windows 11 Pro, förutom de senaste drivrutinerna och uppdateringarna som finns tillgängliga. Detta här är Plug And Play, så allt du behöver göra är att ansluta till din PC.