Mer information

BETALNING

Hos oss kan du tryggt och enkelt betala med Klarna, kort, Vipps eller postförskott. Klarna erbjuder delbetalning och uppskjuten betalning. Information om detta finns i kassan och på Klarnas hemsida.

Vid betalning med bankkort blir beloppet enbart reserverat på ditt konto. Det innebär att vid eventuellt ångerköp kan vi enkelt ta bort beställningen och skicka tillbaka pengarna till ditt konto inom ett par arbetsdagar.

Alla uppgifter hanteras med ett mycket säkert, globalt krypteringssystem tillverkat av VISA och Mastercard, som gör att ingen utomstående kan se några kortdetaljer. Greencom lagrar inte kortinformation. Betalningen behandlas av vår partner Klarna, som säkrar den enligt 1 PCI DSS standard.

SERVICE
När du köper en PC av oss får du alltid en garanti på 3 år! Om det i värsta fall skulle uppstå ett fel med PC:n så kan du enkelt skicka den tillbaka till oss. Vi tar då reda på vad som är fel och kompenserar för detta. Du kan därför känna dig trygg när du handlar hos oss.

GREENCOM PC
Alla Greencom-datorer är färdiginstallerade och uppdaterade med Windows 11 Pro med de senaste tillgängliga drivrutinerna. Vi installerar inga onödiga program som gör maskinen långsam eller visar reklam. Datorerna är helt klara för användning så fort du ansluter datorn (s.k. Plug-and-Play).

HÄMTNING

Om du väljer att hämta maskinen hos oss i Oslo (adress Akershusstranda 21), kan du betala med Vipps när du hämtar den. Det är vanligtvis möjligt att hämta PC på vardagar mellan 07:00 och 20:00, samt lördagar mellan 12:00 och 16:00.

Vid avhämtning får du ett avhämtningsmeddelande när din beställning är klar att hämtas. Här avtalas även tidpunkten för hämtning.

LÄS MER OM: