Om oss

 

​VÅR HISTORIA
Det hela började år 2012 med Oskar Garnes. Vi har byggt många datorer i flera år, och på grund av detta brinnande intresse grundades Greencom. Vi startade Greencom i september år 2019, och sedan dess har vi upplevt en enorm tillväxt med många nya kunder. Via vårt lager på Vippetangen i Oslo säljer vi online.

​DRIVS AV EXPERTER
Greencom drivs av experter med en stor passion för spel. Ända sedan starten i 2019 har vi levererat över 10 000 high-end Greencom-datorer.

Vi drivs av vår ambition att ge kunderna den allra bästa spelupplevelsen, och det är just därför vi gör allt vi kan för att göra dig nöjd, samtidigt som vi erbjuder några av de konkurrenskraftigaste priserna på marknaden.

GAMING ÄR VÅR KÄRNKOMPETENS OCH "PASSION"
Våra Greencom-datorer är byggda med fokus på design, prestanda och kvalitet. Genom våra år av kunskap och erfarenhet inom data har vi satt ihop builds som är perfekta för nya och moderna spel, kombinerat med den senaste tekniken på marknaden och god support. Här får du speldatorer som varar i flera år framöver, med fantastiska uppgraderingsmöjligheter i framtiden.

Ett av våra många mål är att bli en av Nordens största återförsäljare av speldatorer och spelprodukter!

Se även: