Greencom Workstation

Greencom Workstations är extra kraftfulla datorer, byggda för att möta de extrema prestandakraven i de mest krävande industrierna. Exempel på detta är avancerad programmering, artificiell intelligens, media och underhållning, arkitektur, design, ingenjörskonst, konstruktion och olja/gas.

Varje Greencom Workstation är byggd för att maximera produktivitet och prestanda, så att du kan göra mer på kortare tid och bidra till bra "multitasking", förutom att maskinen enkelt kan köra och bearbeta tyngre + avancerad mjukvara.

Med kvalitetskomponenter och kvalitetssäkring är Greencom Workstation byggd med fokus på tillförlitlighet, stabilitet och hållbarhet. Detta minimerar risken för fel och problem, och gör det dessutom mindre farligt. Då slipper du styra med problem, och du får en maskin som håller i många år framöver. Och, om något i värsta fall skulle hända, så kommer det med 3 års full service med extra korta servicetider på mellan 0 till 3 arbetsdagar. Det gör att vi i vissa fall fixar samma dag som det levereras!

 

 • Snabbare Resultat

  Få mer gjort på kortare tid med en Greencom Workstation som levererar toppmodern prestanda, inklusive hårdvaruacceleration, kraftfulla processorer och omfattande minneskapacitet.

 • Industriell partner

  Vi har samarbetat med flera branschledare, inklusive Intel, AMD och NVIDIA. Detta för att säkerställa att hårdvaran på våra arbetsstationer fungerar sömlöst.

 • Byggd av proffs

  Erfarna PC-tekniker bygger våra arbetsstationer och stresstester mot tillämpningsriktlinjer med ISV-certifierad hårdvara för att säkerställa fullständig stabilitet även under de mest extrema arbetsbelastningar.

 • Livstidsgaranti

  Få tillgång till vårt Greencom-team som hjälper dig att felsöka och lösa eventuella problem med din arbetsstation, oavsett hur länge du har haft maskinen!

Behöver du andra tjänster? Vi erbjuder även rapportserienummer/MAC-adresser, stöldskyddsmärkning, uppackning och installation, retur och återvinning samt leverans i kassaskåp. Kontakta oss på support@greencom.no eller +47 40 00 01 61 för mer info!

Greencom Workstation

Greencom Workstation